Безплатна доставка за поръчки над 150 лв.

Promo Намаление до 60% на най-желаните модели за бягане Виж тук More Close

Нашият екип

Daniel Kubashliev

Мария Петкова

Шампион в бягането с препятствия

Мария е любител бегач, който бяга повече по задачи, отколкото изчислено в километри. Основна движеща сила на идеята зад бранда Running Zone – да предлага всичко за бягането, от най-добрите продукти и иновации до индивидуалните консултации и съвети. Ще я видите всеки ден бягаща между Running Zone Park Center и Running Zone Mladost. Тя задава темпото на Running Zone и не се спира пред никакви препятствия. Основател на RunningZone.

Daniel Kubashliev

Ивайло Петков

Бегач познавач

Ивайло е запаленият бегач в отбора на RunningZone, който бяга в крак с най-новите тенденции в областта. Интересуващ се живо от най-новите технологии и въведения в света на бягането, той може да отговори и на най-неочаквания въпрос за екипировка, обувки и аксесоари за бягане. Зад гърба си има няколко успешно завършени шосейни маратони и ултрамаратони, като всяка сутрин преди работа може да го засечете в някои от парковете, докато бяга. Заедно с Мария, Ивайло основава RunningZone през април 2014г.

Daniel Kubashliev
Даниел Кубашлиев

Даниел Кубашлиев

Бързият бегач

Дани е бързият бегач в екипа на Running Zone от май 2019 г. и сигурно вече сте видяли медалите му на стената в магазин Running Zone Park Center, когато сте ни посетили. Подхождащ скромно, той ще отговори с усмивка на въпросите ви и ще ви помогне да изберете правилната обувка/екипировка за нуждите ви, без дори да разберете за призовите му места. За 2019: Тarnovo Ultra, 43K – 2-ро място; Pirin Skyrun, 14K – 1-во място; Tryavana Ultra, 42K – 3-то място; Belasitsa Sky Run, 32K – 3-то място; Хайдушки пътеки, 21К – 1-во място и други.

Мартин Колев

Мартин Колев

Buddy Black

Марто е част от екипа на Running Zone от април 2019 г. и сигурно вече сте се запознали с него в някой от магазините ни. Любител на ултра дългите бягания, Марто е успял да завърши почти всички трейл състезания в България, както и някои интересни международни състезания. Често ще засечете Марто да бяга в компанията на кучето си – Buddy Black (не случайно това е името му в социалните мрежи). Ако имате колебания, Марто е бегачът в нашия екип, който убедително ще ви помогне в избора на обувка/екипировка за бягане.

Ваня Кърпарова

Ваня Кърпарова

Преподавател, треньор, бегач

Запалените бегачи познават Ваня като един от хората, поставили основите на бегаческото общество в България. Студентите в СУ “ Св. Климент Охридски“ познават Ваня като преподавател в Департамент по спорт. Зад гърба си Ваня има множество завършени състезания, докторска степен в областта на бягането, треньорска практика и нестихващо желание да популяризира бягането.

RunningZone