Безплатна доставка за поръчки над 150 лв.

Promo Намаление до 60% на най-желаните модели за бягане Виж тук More Close

Начини на плащане и доставка

ДОСТАВКА

Всички поръчки, направени през онлайн магазина на Running Zone, се доставят чрез куриерска фирма Еконт в рамките на 24 часа от потвърждаване на поръчката от страна на Running Zone, с изключение на поръчки направени събота и неделя и/или през празнични и почивни дни. Поръчката се потвърждава по телефон преди изпълнение.

При поръчка на обща стойност над 150.00 лв. и плащане чрез карта, банков превод или наложен платеж – доставката е безплатна, ако клиентът приеме поръчката. При отказа след възможност за преглед и тест, доставката, както и връщането са зa сметка на клиента съгласно действащата тарифа на куриерска фирма Еконт.

За поръчки на стойност под 150.00 лв. ще бъде добавена цена от 6.50 лв. за доставка на посочен адрес или цена от 4.50 лв за доставка до офис на Еконт. При отказа след възможност за преглед и тест, доставката, както и връщането са за сметка на клиента съгласно действащата тарифа на куриерска фирма Еконт.

ПЛАЩАНЕ

За удобство на своите клиенти, онлайн магазин www.runningzone.bg предоставя следните възможности за плащане:

В брой при получаване (наложен платеж)

При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. Не плащате нищо допълнително, всички разходи по доставката са отбелязани в общата стойност на поръчката. Поръчаните артикули идват с фактура.

По банков път

При избиране на този метод, можете да извършите банков превод към сметка на “Рънинг Зоун” ЕООД. При извършване на поръчка ще получите писмо банковите данни на “Рънинг Зоун” ЕООД. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода. При доставка на стоката не дължите нищо на куриера.

Кредитни и дебитни карти

Приемаме директни международни и вътрешни плащания с кредитни карти от типа VISA, VISA Electron, MasterCard или Maestro използвайки директна връзка с терминалите на Борика.

Купете на изплащане чрез TBI Bank на удобни за Вас вноски

При завършване на покупката в кошницата посочете при начин на плащане TBI Bank.
Получавате богат избор на гъвкави схеми на изплащане, бърз отговор на заявките и прозрачност.
Изискванията за кандидатстване са :

  • Навършени 18 години
  • Трудов договор за поседните 6 месеца
  • Без лоша кредитна история

Може да кандидатствате за лизинг при следните условия :

  • Суми от 150-30 000 лв.
  • Период на изплащане от 3 до 48м
  • Изцяло дигитален процес, пълно съдействие за подписване и оформяне на договора
  • Без скрити такси и комисионни

След като бъдете отведени на страницата на TBI Pay ще получите пълна информация за кандидатстване, одобрение и дигитално подписване на договор за изплащане на вноски на желания продукт.

Running Zone