Renault Morning Run’17


begach_renault_morning_run_logo

В последната неделя на Октомври традиционно ще се проведе Morning Run в гр. София. Събитието е организирано за 5-та поредна година от Спортен клуб „Бегач“ на територията на Борисова градина.

На 29 Октомври от 9:00 ч. ще бъде даден стартът на три дистанции:

  • 5 км,
  • 10 км,
  • 20 км.

morning_run_map_last_bg

Организаторите предлагат и възможност за бягане в отбор (4 души). Маршрутът е в Борисова градина, като бегачите на по-дългите дистанции ще направят съответно 2 обиколки и 4 обиколки. А от 13:00 ч. децата на възраст 4-16 години ще могат да се включат в лекоатлетическа тренировка и бягане от 600 м.

5 лева от платените участия (такси) в Renault Morning Run по традиция се даряват на различна кауза всяка година. Тази година каузата е с Фондация „Воден път“ – коледен турнир по плуване за деца с двигателни и ментални затруднения.

Стартовите пакети ще може да вземете от понеделник (23.10.2017) до събота (28.10.2017) вкл. в магазин RunningZone в обичайното за нас работно време. За участници на 20 км. сме добавили и енергиен гел – GU Energy Gel . За всички участници на Renault Morning Run ще предложим 20% отстъпка на обувки и облекла на редовна цена с промо код RZMRN20, както онлайн, така и на място в магазина до 29 октомври. Ако ви липсва нещо от екипировката, нашият екип ще ви помогне в избора. lin_1064

Ще ви очакваме, за да си поговорим за бягането като начин  на живот.

А на 29 ще бъдем и в Борисовата градина и ще подкрепяме състезателите по трасето, направете го и вие ако няма да бягате!