Golyam Sechko Run 2018


Golyam Sechko Run е първото състезание от вегигата Trail Series, RunBG за 2018-та. Януари е известен в народната митология като Голям Сечко. По традиция Голям Сечко обещава ниски температури, сняг и прекрасни трасета. Студа винаги се преборва по-лесно в приятна компания, приятели и колеги. С Golyam Secko Run слагаме началото на зимната бегаческа трилогия – Golyam Sechko Run, Malak Sechko Run и Baba Marta Run.

Кoга: 14 януари
Старт: 11:00
Дистанции: За деца (1000м), 6.5км, 9.5км и 16км
Денивелация: 6.5км – 309м D+/ 9.5км – 568м D+ / 16км – 785м D+
Настилка: горски път и туристически пътеки
Къде ще се проведе: Съвсем близо, на 19км от София в гр.Бухово, намиращ се в подножието на вр.Мургаш. Старта ще бъде даден в близост до мотопистата.

Стартовите номера ще бъдат давани в магазин RunningZone след направена регистрация за събитието. Ще зарадваме всички участници на дългата дистация с GU Energy Gel, който ще получат със стартовия си нoмер.

jet-blackberryПовече за GU Energy Gel Jet Blackberry32g енергиен гел или 100 калории въглехидрати (малтодекстрин и фруктоза), 450 мг. аминокиселини, 55 мг. натрий, 40 мг. кофеин, без глутен, без съставки от животински произход. Енергиен гел, създаден за тренировки и състезания, в лесно преносим пакет, за да осигури поддържането на енергийните нужди при всяка активност и независимо от нейната продължителността.

 

Facebook страница на събитието

Trail Series