Coros PACE 2 EK


Посрещаме в България лимитирания комплект Pace 2 ЕК посветен на Елиуд Кипчоге!

 

kipchoge

1:59:40

Най-добрият маратонец на всички времена – Елиуд Кипчоге (Eliud Kipchoge). Първият човек успял да пробяга маратонска дистанция (42.195 км) под два часа, притежател на световния рекорд и олимпийско злато, подебител на Берлин, Лондон и Чикаго маратони.

7t6faqzw

 

NO HUMAN IS LIMITED

Към мантрата на Елиуд, че човешкият потенциал няма граници, Coros добавя и своята максима – Explore Perfection. Посветен на този забележителн бегач, Coros ни предлага PACE 2 EK лимитиран пакет, който включва GPS часовник Pace 2 в любимите цветове на атлета, Coros POD, даващ подробни данни за бягането и втора допълнителна найлонова каишка. За да се мотивирате още малко и да надскочите себе си.

 

style-1-2

 

THE ELIUD KIPCHOGE PACE 2

Познатият Pace 2, но не съвсем. Pace 2 EK издание е в цветовете на знамето на Кения, родината на Кипчоге.

 

band

Допълнителната найлонова каишка също е в цветовете на Кения. Преимуществото й е, че прави общото тегло на часовника едва 29 гр., позволява още по-добро прилягане към китката и лесно отпускане/стягане в движение.

 

pod

 

BETTER DATA FOR BETTER RUNNING

По-добри данни за по-добро бягане или защо Кипчоге тренира и с POD. Аксесоарът се закача на долнището (шорти, клин, пола) на кръста и събира данни за:

– GROUND TIME
– LEFT/RIGHT balance
– STRIDE HEIGHT
– STRIDE RATIO
и други. Научете повече тук.
chart-map2x

EVOLAB

Когато тренирате с GPS часовници COROS, вие имате статистиката, която ползва и Кипчоге. EvoLab дава на всеки притежател на Coros уникална оценка на подготвеността му за маратон – от 1 до 100. Знаехте ли, че този показател е разработен върху постижението на атлета и максималната оценка 100 е за маратон под 2 часа? Не не нужно да се готвите точно за този резултат, но със сигурност този показател ще ви помогне да дадете максимума от себе си, за да заете за колко бихте избягали – 5К, 10К, полу-маратон или маратон.

 

product-item-list2x

 

Лимитираният комплект Coros PACE 2 EK може да бъде поръчан тук.

Цена: 499 лв.

Количествата са ограничени, проверете за вашия Coros PACE 2 EK и на място в магазини RunningZone.