36 часа


На 19 Януари 2018г. Краси Георгиев ще бяга благотворително 36 часа на пътека без прекъсване!

Каузата: Подкрепа на децата с онкохематологични заболявания. Краси Георгиев ще се опита да събере стредства за тренировъчен лагер на българчета, преборили рака и покриване на разходи за участието им на световната олимпиада „Игри за победители“ в Москва (световно състезание за деца, преборили рака).

Събитието: Най-екстремният български ултаранмаратонец ще бяга на бягаща пътека в Park Center, София 36 часа без прекъсване. Паралелно до неговата пътека ще бъде поставена втора пътека, на която всеки който иска да подкрепи каузата, може да се качи да бяга, а за всеки 100 м. пробягани ще дари 1 лев. Организиторите ще предвидят и специални кутии, в които може да дарите сума без да бягате. Ако нямате възможност да посетите Park Center, може да направите дарение и за избягани километри в Strava.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Стартът е планиран за 10 ч. сутринта на 19-ти януари (петък), а финалът – за 22 ч. вечерта на 20-ти януари (събота). В този часови интервал ултрамаратонецът ще се опита да бяга в продължение на 36 часа с кратки паузи единствено за физиологични нужди и съдействие от кинезитерапевт.

_mg_0467_mg_0629_mg_0554

За бягането на втората пътека в работното време на Park Center Sofia(между 7 сутринта и 23 ч. вечерта) достъпът ще бъде свободен, без предварително определен график. В случай, че се образува опашка от чакащи, ще се наложи отделните бягания да бъдат ограничени до 1 км (около 5 минути). Ако няма чакащи – няма ограничение. Ако искате да изминете по-дълго разстояние, съветваме ви да изберете по-слабо натоварен интервал (да не е около старта в 10 ч. на 19-ти, както и след работно време).

За желаещите да изминат по-дълга дистанция или да подкрепят инициативата дистанционно, е създаден специален Strava event: https://goo.gl/GUJohD.

Facebook страницата на събитието