Чети и тичай…


Чети и тичай е кампания за всички четящи бегачи

09.10.2020 UPDATE: Поради доброто приемане на кампанията и желанието ни да бъдем полезни и да допринесем за „знанията“ ви, удължаваме кампанията до 20.20.2020 г. Приятно четене!

„На есен с песен“, поне така изпратихме учениците този месец:) Не сме училище и няма да ви казваме какво да четете, но пък ще ви предложим кампания, в която купувайки чифт обувки за бягане от колекции есен/зима 2020 ще може да изберете книга към тях без да доплащате.

Условия:

  • при всеки закупен чифт обувки за бягане на редовна цена (обувката не трябва да е намалена или в кампания), ще получите книга по избор от наличните при нас заглавия без да доплащате;
  • кампанията е в сила от 21.09.2020 до 10.10.2020 на място в магазини Running Zone Mladost и Running Zone Park Center, както и онлайн на www.runningzone.bg. При поръчки онлайн е необходимо в полето за допълнителна информация да отбележите желаното от вас заглавие;
  • кампанията не се комбинира с други отстъпки, намаления или други кампании (ако ползвате отстъпка, може да изберете дали да бъде приложена тя или да се възползвате от кампанията).

Разгледайте обувките за бягане тук.

Разгледайте заглавията на книги при нас тук.

Кампанията Чети и тичай е съвмсетно с издателство „Вакон“ и заглавията, които ще откриете при нас, са издадени от тях.