Трявна Ултра 2018


Трявна Ултра

И тази година iRun са се погрижили да ни предизвикат на 14 юли с Трявна Ултра 2018, като ни осигурят уникални гледки, древни римски пътища, исторически местности, с.Боженци, Бузлуджа, Шипка, парк „Българка“.

Трявна е неслучайно подбрана дестинация – един от най-очарователните градове в България, съхранил духа на Балкана, притегателно място за туристи и любители на природата, уникалната кухня на региона и планинското Tryavnaспокойствие.

Включете се в това приключение, за да се насладите на живописни гледки, невероятна природа, архитектурни забележителности, трасе, което ще Ви заплени. Ще прекосявате гори, полета, уникални места за уникални емоции. Маршрутът на дългата дистанция преминава през сърцето на Балканското културно наследство – архитектурният парк „Боженци”, притегателно място за туристи от цял свят, през красиви горски местности, през еко-парк „Българка”, през три общини и десетки китни селца.

Участниците ще имат възможност да преминат дистанции от 141 км, 76 км и 23 км, а всички начинаещи, деца, любители и туристи ще имат възможността да се включат в безплатно бягане на къса дистанция от 3 км, със същия старт/финал.

Стартът на бегачите за дистанции 141, 75 и 23 км ще бъде в 6:00 ч. сутринта, на 14.07.2018, а на 3 км –  в 9:30 ч. Всички Architectural reserve of Bozhentsiteзрители ще могат да участват в спортните мероприятия през целия ден! Очаква ни вълнуващ ден със страхотна компания и невероятни емоции!

Тази година освен индивидуално участие ще можете да се потопите в приключението в отбор от 2-ма за дистанции 76км и 141км

Обновени трасета, но със същите дистанции – 141км с 6400 D+ и 76км с 2900 D+.

 

 

Ние също ще бъдем там. RunningZone ще подкрепи всички участници с преференциални отстъпки за тях. Добавете или подменете екипировка, ползвайки един от двата промо кода (всеки участник ще получи на имeйла си подробна информация за отстъпките с промо кодове и тяхната валидност). Екипът ни от бегачи ще ви помогне в избора на екипировка, ако имате колебания или въпроси, защото ние говорим вашия език:)

Ако пък в последния момент ви липсва нещо „дребно“, част от екипа ни ще бъде на 13 юли в Експо зоната;)

Повече за събитието:

Tryavna Ultra 2018