Празнуваме 5!


Порастваме, ставаме на 5, променяме се, но оставаме вашата Зона за бягане

Ставаме на 5
През 2014 година бе открит първият магазин Running Zone – гр. София, Младост 2, 261Е. Изглеждаше малък, странно разположен между останалите магазини в карето от между блоково пространство. Имахме много работа, положихме много усилия, вложихме всичкото си време и енергия, за да реализираме идеята – място единствено и само за екипировка за бягане, осигурявайки достъп на любителите на бягането до най-добрите и високо оценявани продукти на водещите брандове в областта. Място, където вдъхновяваме хората да бягат с удоволствие и удовлетореност. От бегачи за бегачи!
1_store

През тези 5 години не спираме да бъдем в „течение“ на най-актуалното в екипировката за бягане, и най-вече обувките за бягане. До края на месеца очакваме да имаме над 200 модела специализирани обувки за бягане, като към момента наброяват малко над 180 модела.

За първи път в България представихме Brooks, Newton (към момента не предлагаме бранда), Hoka One One, специализираните модели за бягане на Saucony, скоро и още един специален бранд (прочетете до края, за да научите повече за него). При нас ще откриете още Adidas, Asics, Mizuno, Salomon, La Sportiva, Altra, Vibram FF.

Радваме се, че тези 5 години сме част от бегаческото общество; че успяваме да подкрепяме инициативи, свързани с бягането; че обменяме опит и идеи всеки ден с вас в магазина, по телефона, по имейла; че се срещаме по събития (кога на старта, кога в Експо Зоната). Благодарим ви, че вървим и продължаваме да вървим в една посока.

Променяме се
Като едно дете ние се променяме, изглеждаме различно вече на 5:)
runningzone-logopng-%d0%ba%d0%be%d0%bf%d0%b8%d0%b5

rrunningzonepart3

Z-то вече е бегач, защото освен бягащата писта, имаме още толкова много любими места за бягане.

Порастваме
Порастваме и ще направим още едно място, на което ще може да откриите всичко за бягането. В края на април ще отвори врати вторият магазин Running Zone – гр. София, бул. Арсеналски 2, Park Center, ет. 1.
Отново ще откриете селекция от най-добрите модели за бягане на специализираните брандове. Магазинът ще разполага с познатия Running Lab, консултация за избор на най-подходяща обувка за бягане с помощта на специализирано оборудване и техника за видео анализ.

Оставаме вашата Зона за бягане
Нашата цел е да продължаваме да предлагаме високо ниво на професионална консултация и избор от най-добрите и награждавани модели за бягане. Екипът ни от бегачи, които говорят вашия език, да продължат да ви помогат в избора на най-подходяща обувка за вас, споделяйки опит и знания. Обещаваме ви да следваме вашето темпо, да не изоставаме от новостите в света на бягането и да бягаме с вас.

Благодарим ви за доверието, критичните оценки, когато се налага и похвалите! Благодарим ви, че сме вашата Зона за бягане!

И новината от последната „минута“ – RunningZone ще представи до дни швейцарския премиум бранд за бягане On – running on clounds . Очаквайте още подробности 🙂

14.04.2019 г.
Мария и Иво