maria

Мария Петкова

шампион в бягането с препятствия

Мария е любител бегач, който бяга повече по задачи, отколкото изчислено в километри. Основна движеща сила на идеята зад бранда Running Zone – да предлага всичко за бягането, от най-добрите продукти и иновации до индивидуалните консултации и съвети. Ще я видите всеки ден бягаща между Running Zone Park Center и Running Zone Mladost. Тя задава темпото на Running Zone и не се спира пред никакви препятствия. Основател на RunningZone.

ivo

Ивайло Петков

бегач познавач

Ивайло е запаленият бегач в отбора на RunningZone, който бяга в крак с най-новите тенденции в областта. Интересуващ се живо от най-новите технологии и въведения в света на бягането, той може да отговори и на най-неочаквания въпрос за екипировка, обувки и аксесоари за бягане. Зад гърба си има няколко успешно завършени шосейни маратони и ултрамаратони, като всяка сутрин преди работа може да го засечете в някои от парковете, докато бяга. Заедно с Мария, Ивайло основава RunningZone през април 2014г.

screenshot_20200124_160544

Ели Григорова

бегач на ултра дълги бягания

Ели е част от екипа на RunningZone от 2018 г. и с желание ще отговори на въпросите ви и ще ви консултира в RunningZone Mladost. Любител на ултра дългите планински състезания, Ели има зад гърба си няколко призови места: 2-ра при жените на  Обиколката на Витоша (Витоша 100, 2017г.), Персенк Ултра 2017 г. – 3-та, Трявна Ултра 2019 (76 км.) – 1-ва при жените. Трудно ще я чуете да се хвали с резултатите си, но винаги ще сподели с вас опит, страстта към бягането и някой друг съвет:)

%d0%bc%d0%b0%d1%80%d1%82%d0%be

Мартин Колев

Buddy Black

Марто е част от екипа на Running Zone от април 2019 г. и сигурно вече сте се запознали с него в някой от магазините ни. Любител на ултра дългите бягания, Марто е успял да завърши почти всички трейл състезания в България, както и някои интересни международни състезания. Често ще засечете Марто да бяга в компанията на кучето си – Buddy Black (не случайно това е името му в социалните мрежи). Ако имате колебания, Марто е бегачът в нашия екип, който убедително ще ви помогне в избора на обувка/екипировка за бягане.

%d0%b4%d0%b0%d0%bd%d0%b8

Даниел Кубашлиев

бързият бегач

Дани е бързият бегач в екипа на Running Zone от май 2019 г. и сигурно вече сте видяли медалите му на стената в магазин Running Zone Park Center, когато сте ни посетили. Подхождащ скромно, той ще отговори с усмивка на въпросите ви и ще ви помогне да изберете правилната обувка/екипировка за нуждите ви, без дори да разберете за призовите му места. За 2019: Тarnovo Ultra, 43K – 2-ро място; Pirin Skyrun, 14K – 1-во място; Tryavana Ultra, 42K – 3-то място; Belasitsa Sky Run, 32K – 3-то място; Хайдушки пътеки, 21К – 1-во място и други.

job

Търсим теб

отворена позиция

Искаш ли работата ти да е твоето хоби?
Ние искаме да увеличим екипа си от бегачи консултанти и можем да предложим:
~ гъвкаво работно време, за да тренираш;
~ да работиш в екип с бегачи;
~ да си в Зоната за бягане всеки ден:)
~ знаеш новостите в света на бягането преди другите;
~ да си в среда от бегачи, с които да обменяш опит.

Ако бягането е твоята страст и искаш да се срещаш с други бягащи хора, стани част от екипа на RunningZone. Пиши ни на m.petkova@runningzone.bg и ни изпрати своето CV, а ние ще се свържем с теб.