maria

Мария Петкова

шампион в бягането с препятствия

Мария е любител бегач, който бяга повече по задачи, отколкото изчислено в километри. Основна движеща сила на идеята зад бранда Running Zone – да предлага всичко за бягането, от най-добрите продукти и иновации до индивидуалните консултации и съвети. Тя задава темпото на Running Zone и не се спира пред никакви препятствия. Основател на RunningZone.

ivo

Ивайло Петков

бегач познавач

Ивайло е запаленият бегач в отбора на RunningZone, който бяга в крак с най-новите тенденции в областта. Пробягал над 1600 км само през 2016 г., той може да отговори и на най-неочаквания въпрос за екипировка, обувки и аксесоари за бягане, а ентусиазма, с който ще го направи, ще ви накара тутакси да обуете маратонките! Заедно с Мария, Ивайло основава RunningZone през април 2014г.

niki

Никола Николов

пътешественикът планински бегач

Никола е активен бегач от 2013 г., със засилен афинитет към ултра дългите планински бягания. Участвал е в повече от 20 ултрамаратона, от които по-интересните, трудни и технични състезания са: Ultra-Trail du Mont-Blanc/UTMB (170 км), TransGranCanaria (125 км), Iznik Ultra (134 км), Lavaredo Ultra Trail (120 км), Salomon Cappadocia Ultra Trail (114 км), Corfu Ultra Trail (80 км), Istria Ultra (171 км), Персенк Ултра (160 км), Paranesti Ultra (162 км), и т.н. Образованието му на географ подхранва любопитството му и го превръща в пътешественик-изследовател, за който бягането е предизвикателство. Никола бяга по задачи в Running Zone от септември 2014 г.