НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ И ДОСТАВКА

ДОСТАВКА

Всички поръчки, направени през on-line магазина на Running Zone се доставят чрез куриерска фирма Еконт Експрес в рамките на 24 часа от потвърждаване на поръчката от страна на Running Zone,  с изключение на поръчки направени събота и неделя и/или през празнични и почивни дни. Поръчката се потвърждава по телефон преди изпълнение.

При поръчка на обща стойност над 150.00 лв. и плащане чрез карта, банков превод или наложен платеж – доставката е безплатна, ако клиентът приеме поръчката. При отказа след възможност за преглед и тест, доставката, както и връщането са аз сметка на клиента съгласно действащата тарифа на куриерска фирма Еконт.

За поръчки под 150.00 лв. ще бъде добавена цена от 5.50 лв за доставка на посочен адрес или цена от 3.50 лв за доставка до офис на Еконт Експрес. При отказа след възможност за преглед и тест, доставката, както и връщането са аз сметка на клиента съгласно действащата тарифа на куриерска фирма Еконт.

ПЛАЩАНЕ

За удобство на своите клиенти, онлайн магазин www.runningzone.bg предоставя следните възможности за плащане:

В брой при получаване (наложен платеж)

При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. Не плащате нищо допълнително, всички разходи по доставката са отбелязани в общата стойност на поръчката.

По банков път

При избиране на този метод, можете да извършите банков превод към сметка на “Рънинг Зоун” ЕООД. При извършване на поръчка ще получите писмо банковите данни на “Рънинг Зоун” ЕООД. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода. При доставка на стоката не дължите нищо на куриера.

Кредитни и дебитни карти

Приемаме директни международни и вътрешни плащания с кредитни карти от типа VISA, VISA Electron, MasterCard или Maestro използвайки директна връзка с терминалите на Борика.

Плащане с TBI Bank при поръчка над 150 лева

Ти Би Ай Банк ЕАД отпуска целево средства за закупуването на избрани от клиента потребителски стоки. Средствата за одобрените кандидати се превеждат директно по сметката на “Рънинг Зоун” ЕООД. Клиентът получава стоките веднага. Погасяване – чрез вноски към Ти Би Ай Банк ЕАД. За кредит могат да кандидатстват: физически лица – пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци с регулярни доходи или юридически лица.

При подаване на заявка за закупуване на стоки чрез TBI кредит, представител на Running Zone ще се свърже с вас, за да потвърди операцията.

ОДОБРЕНИЕ от 15 минути до края на работния ден
СРОК от 3 месеца до 36 месеца
РАЗМЕР от 150 лева до 7 500 лева

Процедура – Онлайн кандидатстване

Основните стъпки в процеса на онлайн кредитиране са следните:

1.      Избирате стоката /стоките, която искате да закупите на изплащане и я /ги  добавяте в кошницата. Избирате начин за плащане „На кредит“.

На кредитиране подлежат стока/и на обща стойност над 150 лв.

2.      С помощта на специално разработен  Ти Би Ай Банк ЕАД калкулатор, лесно може да се ориентирате за сроковете и оскъпяването на предлаганите схеми за разсрочено плащане и да изберете най-удобния за Вас вариант на погасяване. Системата автоматично изчислява всички полета на калкулатора след избор на срок на кредита.

След като изберете план на изплащане, за да продължите напред, трябва да дадете своето съгласие за обработка на личните данни. За целта се запознайте с документа „Искане декларация за потребителски кредит“ и  маркирайте  полето за «Съгласие за обработка на лични данни». По този начин извършвате електронно заявление, че сте запознати и приемате условията.

3.      Попълвате форма със следните данни – име, ЕГН, тел. за връзка, и-мейл, адрес.

4.      Трябва да сте запознати и да приемете Общите условия за онлайн покупка.

5.      След потвърждаване на цялата информация по поръчката от Вас, “Рънинг Зоун” ЕООД изпраща всички въведени данни на Ти Би Ай Банк ЕАД.

6.      Вие се информирате (чрез сайта), че в рамките на един час (в работно време на Ти Би Ай Банк ЕАД от 9:00 до 19:00 ч.) искането Ви ще бъде разгледано и ще бъдете осведомен от “Рънинг Зоун” ЕООД за становището.

7.      Служител на Ти Би Ай Банк ЕАД ще се свърже с Вас на посочените телефони и ще допълни необходимата информация в искането за финансиране.

8.      Инструкции – подписване и връщане на документи Ти Би Ай Банк ЕАД от клиента към търговеца

a)      Клиентът се идентифицира с лична карта, като това задължително трябва да бъде титулярът по договора. 

b)      Клиентът предоставя на куриера копие на лична си карта от двете страни. Собственоръчно вписва „Вярно с оригинала!“, датата и се подписва. 

c)      Куриерът дава за подпис на клиента: Искане-декларация за потребителски кредит, 2 екземпляра на Договор за потребителски кредит, 2 екземпляра на Застрахователен сертификат и Общи условия на застрахователното покритие – ако кредита е защитен и фактура. 

  • Искане декларация за потребителски кредит – Клиентът вписва трите си имена, ЕГН, град, дата на обозначените места и се разписва на „КАНДИДАТ“.
  • Договор за потребителски кредит:Страници от 1 до 7 – клиентът се разписва в долния десен ъгъл на „ПОТРЕБИТЕЛ“. Страница 7 – вписва трите си имена и се подписва на „ПОТРЕБИТЕЛ“. Попълва декларацията, в долната част на страницата с град и дата и се подписва на „потребител“. ДЕКЛАРАЦИЯТА СЕ ПОПЪЛВА САМО В СЛУЧАИТЕ, КОГАТО СТОКАТА СЕ ПРЕДАВА ФИЗИЧЕСКИ НА КЛИЕНТА, В МОМЕНТА НА ПОДПИСВАНЕ НА ДОГОВОРА!
  • Застрахователен сертификат и общи условия на застрахователното покритие
    „Възложител“ в договора за възлагане – подпис на клиента.
    „Застрахован кредитополучател“ на едно или две места, в зависимост от вида на защитата – подпис на клиента