ЗА НАС

running-zone_

RunningZone е първият и единствен специализиран магазин за бягане в България. Открит през Април 2014 г., той е създаден и управляван от бегачи.

Нашата главна цел е да вдъхновяваме хората да бягат с удоволствие и да дадем достъп на любителите на бягането до най-добрите и високо оценявани продукти на водещите брандове в областта. Чрез нашата консултация ние искаме да помогнем на бегача, независимо дали е начинаещ или напреднал, да открие своята правилна обувка, с която да постигне заложените си цели, да се съхрани от контузии и да бъде удовлетворен от бягането си.

Running Zone осигурява високо ниво на консултация, използвайки специализирано оборудване и софтуер за анализ на стъпалото и на походката. Всеки клиент пробва и тества различни обувки за бягане на бягаща пътека, за да усети предимствата на всяка от тях.

Ние ще ви помогнем не само в избора на най-подходяща екипировка, но и с помощ при избора на програма за бягане, хранителен режим и тренировки!

Бягането е наша страст!

КЛУБНИ КАРТИ

club_cards

Програма за лоялност „Running Zone“ дава право на притежателите на клубни карти да ползват намаление при покупка на продукти за бягане.

Стандартната клубна карта дава право на 7% отстъпка от цената на всички продукти, които не са в намаление и нямат ограничение за максимална отстъпка. Картата не е поименна и отстъпката се ползва от приносителя.

Поименните клубни карти дават право на 12% отстъпка от цената на всички продукти, които са на редовна цена и нямат ограничение за максимална отстъпка. За продукти в промоция или сезонна разпродажба тази карта дава право на допълнителни 5% отстъпка, изключение правят артикулите в секция „Последни бройки“. Картата е лична и не се преотстъпва. Право да получат поименна клубна карта имат участвали в събития по бягане, организирани от RunBG и Спортен клуб “Бегач“.

Подробна информация за условията и реда за издаване на клубни карти може да получите в магазин Running Zone.

*Продукти с ограничение за максимална отстъпка:
1.Електроника – максимална отстъпка 10%. 2. Литература – максимална отстъпка 5%. 3. Хранителни добавки – максимална отстъпка 10%

AНАЛИЗ НА ПОХОДКАТА

templo_motion_software
Обувката за бягане е най-важната част от екипировката и поради това е необходимо при избора на подходящи обувки да бъдат съобразени навиците за бягане, както и анатомичните особености на бегача. Изборът на правилна обувка гарантира, както постигането на максимални резултати и удоволствие при бягане, така и минимизира риска от получаване на травми.

Системата за видео анализ на Running Zone използва Templo Motion Analysis Software, водещ софтуер в областта на видео анализа.

Видео анализът дава възможност да  бъде определена степента на пронация и стила на бягане. Тази информация, съобразена с индивидуалните навици и цели на бегача, позволява да бъдат препоръчани най-подходящите за всеки обувки. Софтуерът позволява също така да бъдат анализирани едновременно бягания с до четири модела обувки, с цел да се определи коя обувка отговаря в най-голяма степен на индивидуалните особености на бягащия.